De tuintrends van deze zomerDe zomer is aangebroken. Misschien ga je op vakantie naar de zon of blijf je lekker thuis. Ook als je de koffers in de kast laat staan, kan je thuis het vakantiegevoel creëren. Elk seizoen zijn er wel weer nieuwe tuintrends, zo ook in de zomer. Als je het echte vakantiegevoel in je tuin wilt creëren, maar tegelijkertijd wel bij de tijd wilt blijven, neem dan een kijkje naar deze trends. Jouw tuin staat er straks stralend en trendy bij.

Binnen is buiten
Deze trend bestaat al wat langer, maar deze zomer is het nog steeds hartstikke hip. De tuin wordt namelijk gezien als een extensie van je huis. Binnen is dus eigenlijk buiten en andersom. Probeer de stijl van de woonkamer door te voeren naar de tuin. Houd dezelfde kleuren aan en gebruik leuke accessoires in dezelfde stijl. Je kunt gewoon woonaccessoires in de tuin neerzetten. In veel leuke woonwinkeltjes kun je speciale balkon- en tuinaccessoires vinden. Denk aan leuke kussentjes voor op de loungebank, hippe muurdecoratie en tafelkleden in allerlei leuke printjes. Nog een tip: haal groen naar binnen. Zet wat leuke plantenbakken met mooie groene planten in de woonkamer. Dit creëert gelijk een andere sfeer.