Samen uit Samen thuis

Gebruikerslogin

melding leden

aantal startplaats
20 Beerse
8 Rijd met wagen naar Butgenbach
28

Nieuwe leden in 2018

Van harte welkom in de club (log in voor meer gegevens over deze leden)

  • Jonckers Kris

Butgenbach

Dit jaar rijden we met pinksteren 19-20 en 21 mei met de club naar Bütgenbach. Bütgenbach is een pittoresk dorpje met levendig centrum in de Oostkantons (Duitstalig gedeelte).  Dit dorp ligt op een hoogte van ±600m. Toch zorgen we er voor dat deze driedaagse voor iedereen haalbaar is.  Je kan vertrekken in Beerse voor een rit van ±185km. (1000 hoogte meters) Je kan ook met de wagen naar Butgenbach om daar 3 dagen te gaan fietsen.

Op zondag zal er een rit naar Rursee georganiseerd worden (verkorting mogelijk) . Als alternatief zal er een bijna vlakke rit over de Vennbahn of soortgelijke wegen (oude spoorwegen) gereden worden. Zij die op zaterdag liever rond het meer van Bütgenbach wandelen hebben natuurlijk ook gelijk.

We moeten uiteraard ook kunnen rusten en slapen en hiervoor hebben we een volledige vakantiewoning afgehuurd. (Seeblick, http://www.seeblick.be). Deze vakantie woning heeft plaats voor max 36 personen. Maw vol is vol.

Indien je graag mee gaat is snel inschrijven de boodschap

Deelname in de kosten is vastgelegd op 110€ per persoon. Hiervoor heb je 2 overnachtingen, 3 fietstochten,  2 x goed ontbijt , avondeten op dag van aankomst, een feestmaal op zaterdag en middageten op terugweg. En het aller belangrijkste “dit tezamen met je fietsmakkers”.

Ga je mee schrijf dan nu onmiddellijk in. Weet wel dat je inschrijving pas definitief is na betaling van 110eur best op rekening van de club BE47973040531280 met vermelding van je naam en fiets driedaagse 2018. Die met teveel zwart geld mogen ook nog aan de kassier betalen.

 

Het bestuur

inschrijfformulier

Ik zal vertrekken in:

indien nog vragen of opmerkingen kan je deze hier formuleren